tirsdag 25. april 2017

Månekjøretøy (30315)

Dette settet fulgte med et Donaldblad i sin tid, så jeg er ikke helt sikker på når det ble gitt ut men det tilhører den nåværende Space-serien i Lego City. Settet inneholder en figur og et lite kjøretøy. Det er ingen klistremerker i settet.


Figuren som følger med har et flott trykk både foran og bak på kroppen, og ser virkelig ut som en romdrakt. På ryggen har han også logoen til den nye romfartsorganisasjonen. Han har et veldig enkelt men uttrykksfullt hode. Når han får på seg siste del av romdrakten (som også er støpt sammen med hjelmen) blir desverre det meste borte.


Både antennen og det andre instrumentet som er festet til bilen kan vinkles slik man vil ha det. Det er noen få begrensinger på grunn av figuren, men ikke mange.


Alt i alt er dette et flott lite sett som like gjerne kan brukes til opplæring på basen utenfor byen som et kjøretøy som romfarerne faktisk bruker på fremmede planeter. Dette var et fint sett å bygge, og kommer jeg over flere polybags kan det fort være at jeg anskaffer flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar