mandag 17. april 2017

Ghostbusters HQ (75827) Del 2 - Figurene

Som nevnt i del 1 måtte jeg dele opp dette innlegget i 2 da det ble så mange bilder. Her er alle figurene som fulgte med til Ghostbusters HQ. Selve bygningen finner du her.

Først ut av figurene er Slimer, det snille, matglade spøkelset de fanger først og som blir en slags maskot for dem. Ansiktet er trykket på figuren.


lange gjennomsiktige pinner, men kan også bare festes som de er til Legoen. Hensikten med pinnene er at man kan feste disse til ytterveggen på bygget, og da ser det ut som om spøkelsene svever i luften Det følger også med en pinne til Slimer. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av dette, men skal få gjort det når jeg plasserer bygget i den fremtidige Lego byen.


Førte "normale" figur er en zombie i sjåføruniform. Er en stund siden jeg har sett filmen, så jeg husker ikke hvor sentral han var for handlingen, men stilig er han...


Neste figur ut er en viktig person. Janine Melnitz er spøkelsesjegernes sekretær. Hun har kontor i byggets første etasje der også bilen står parkert når den ikke er ute på oppdrag. Hun kommer med et alternativt ansikt med et litt skremt oppsyn.


Så har vi Louis Tully, som i filmen spilles av Rick Moranis. Han er en regnskapsfører som blir besatt av en demon i den første filmen, og i den andre filmen har han utdannet seg til jurist og jobber for våre helter.


Han kommer også med et alternativt hode med en slags eksperimentell hette på...


Neste figur er spøkelsesbibliotekaren. Hun kommer ikke med et alternativt hode, men med et ekstra hår. På disse to første bildene ser hun jo ut som en snill gammel game som går igjen...


...men så snur vi hodet og setter på det alternative håret, og da er det ikke mye snill gammel dame lenger.


En annen ganske viktig figur er Dana Barret, som i den første filmen blir besatt og blir til demonen Zuul (som kan sees på bilde nummer 2).


Da Dana har så mye hår tok jeg også et bilde bakfra uten håret for å vise hvordan trykket på ryggen er


Så har vi våre fire helter, Ghostbusters, sett fra venstre: Winston Zeddemore (spilt av Ernie Hudson) som ikke var en del av den opprinnelige trioen, men kom til i løpet av den første filmen. Peter Venkman (spilt av Bill Murray) som har fått litt slim fra Slimer på uniformen sin, Egon Spengler (spilt av den nå avdøde Harold Ramis) som virkelig er forskeren i grupen, og sist men ikke minst Ray (Raymond) Stantz (Spilt av Dan Aykroyd). Alle Ghostbusterne har initialene sine på uniformen, så det er viktig å sette riktig hode på riktig kropp (ikke noe problem da de bygges på forskjellig steg i byggeprosessen).


Våre helter har selvfølgelig også alternative, skremte, ansiktsuttrykk og stakkars Peter har fått slim fra Slimer i ansiktet også. 


Her har vi alle fire sett bakfra. Bortsett fra Peter som har litt slim i nakken også, er de andre kroppene like sett bakfra.


Siden dette er et ekslusivt sett har Lego også påkostet seg trykk på armene til figurene. På høyre skulder har alle Ghostbustes logoen, og en forsterkning på albuen, og på venstre har de en mme og den samme forsterkningen på albuen.


Til slutt tok jeg med et bilde av gutta klare til utrykning med Protonpacks på ryggen. Winston og Ray har begge en felle til å fange spøkelser i i hånden, mens Egon holder et apparat for å måle noen nivåer i hånden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar