torsdag 21. november 2019

Enkeltfigurer / Minifigurer del 59

Her er en liten samling med figurer jeg kjøpte med meg sist jeg var hos Brikkebutikken på Kongsvinger. Dette er ale figurer som man vil se på forskjellige steder i Tullfors eller Customsville.

Først ut er en dame som jobber på kontor. Kanskje er hun direktør i et firma. Hun har en flott dress med trykk både foran og bak på overkroppen, og ørlite trykk foran øverst på bena.
Hun har fått et hode med briller og et smil, så hun trives nok i jobben sin. Hun har også et flott hår.
Denne figuren kommer ikke fra en samleserie, men er en enkelt figur fra Lego City serien.


Neste figur ut er en indianerkvinne fra CMF serie 15. I denne samleserien var hun figur nr 5.
Historisk sett hadde vel ikke indianerkvinner krigsmaling, men denne figuren er så flott med det malte ansiktet at det bryr jeg meg ikke noe om... Hun kommer med det som vel må være en av de tidligste utgavene av en baby i minifigur-størrelse, et barn som er pakket inn slik at hun kan bære det på ryggen.
Hun har et utrolig flott trykk foran og på siden av overkroppen og bena, og man kan tydelig tenke seg at hun har på seg et antrekk i hjorteskinn med dekorative frynser, og mokasiner på bena.


Bakfra ser man festeanordningen som barnet festes fast til ryggen med. HEr kan man også se at bena har tofarget trykk (dual molded).


Når man ser henne fra siden kan man se at ermene hennes også er tofarget og at det er frynser nederst på kjole-ermet.


Neste mann ut er en vaktmester som også er fra Samleserie (CMF) 15. Han er figur nummer 9 i serien. Han har en mopp med et langt skaft til å vaske med.
Lego har gitt ham en kortermet arbeidsskjorte med et navneskilt og en hvit singlet inni.Han har flott trykk foran på overkroppen og bena, tofargede armer men ikke noe trykk bak (bortsett fra armene som er tofargede rundt det hele).
Ansiktet hans har en flott bart, og dette ansiktet kunne gjerne vært brukt på cowboyer i westernbyen min også.
Capsen han har på hodet har en litt annen fasong enn de vanlige capsene, og er nok laget for å være en stoff-hatt med skygge og ikke en tradisjonell caps slik ungdommer ofte går med.


Siste figur for denne gang er også fra samleserie (CMF) nr 15. Hun er figur 8 i serien, og på engelsk ville man vel sett at hun var en del av "Animal Control", på norsk er vel Dyrefanger det beste ordet vi har. Hun har en stor hov som hun kan bruke til å fange skunken. Jeg kjøpte henne mest fordi jeg ville ha skunken, men etter å ha ett på figuren av henne så er jeg veldig glad for at jeg kjøpte hele figuren og ikke bare en løs skunk på Bricklink.


Her har vi skunken sett fra siden og delvis ovenfra. Dette er et flott lite stinkdyr som skal få dukke opp både her og der båse i Tullfors og kanskje også i Customsville.


Så har vi selve dyrefangeren. På den ene skulderen har hun en logo som sikkert er logoen til Animal Control. Hun har fått en kortermet skjorte og dermed har armene fått to farger, både grønn og den gule "hudfargen" til vanlige legofolk.
Buksene hennes har fått en mørk brun stripe på sidene, slik mange amerikanske uniformsbukser har.


Dyrefangeren har en flott uniform. Buksene er ensfarget foran og bak, men har en flott mørk stripe i sidene. Overkroppen har flott trykk foran, og ser virkelig ut som en uniformsskjorte skal gjøre.
Hun har fått to forskjellige ansiktsuttrykk. Det ene har et flott smil, og det andre ser ut som om stinkdyret har klart å spraye vond lukt på henne...





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar