torsdag 21. november 2019

Cole i Steinrustning (5004393)

Dette er et bitte lite sett som kun inneholder en Ninjago figur (Cole) og ikke noe mer. Cole kommer til og med ferdig bygget, og det eneste man trenger å gjøre er å sette sverdet i hånden hans.


Det som er spesielt med settet er selve esken. Den kan brettes ut og bli til et slags lite diorama. Hadde man kunnet skjule hullet der figuren kommer i ville det vært enda bedre, men det kan man ikke.


Her ser vi Cole foran et dinosaurus-skjelett. Jeg er ikke så inne i Ninjago at jeg kan si om utrustningen hans er normal for ham, men han har en flott rustning og en maske foran ansiktet.


Ved å sette ham på den andre siden av esken kan han stå og se utover sletten eller dalen. Her ser man rustningen bakfra, og det kan se ut som det er en slags innretning han har på ryggen, men hva den er til vet jeg dessverre ikke.


Dette er en fin eske, og prisen er ikke avskrekkende. Hvis man ønsker seg noe litt spesielt eller bare liker Ninjago, så kan dette helt klart være et sett å kjøpe. Men husk at det ikke er noe å bygge her da figuren allerede er satt sammen inne i esken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar