fredag 2. februar 2018

Veiarbeid (30357)

Kom over denne lille saken her da jeg var i en butikk og kjøpte Lego forleden. Dette er en sånn pose som ofte følger med i Donald, men denne er altså kjøpt i butikk. Settet inneholder et lite kjøretøy med et stort skilt som varsler om veiarbeid og en figur med lyspinne og samband.


Her har vi bilen sett forfra. Lego har fått med 2018-støtfangeren, og de har også fått et frontlys festet til denne.


Som man ser, så er det ikke noe stort kjøretøy. Når det kjører mellom stedene der det skal skiltes, ligger skiltet flatt og hviler på et lite plan bak.


Skiltet vippes enkelt opp, og det står stødig. Det er bygget på en slik måte at det kan vris til den vinkelen man trenger for å varsle ut fra hvor bilen kan parkeres.


Det følger med en figur i settet. Han har fått blå overkropp med det samme trykket som vegarbeidere ofte har. Det er ikke trykk på ryggen eller på bena. Ansiktet er et standard Lego ansikt.


Alt i alt er dette et søtt lite sett, som kan komme godt med i en Legoby. Skal man sammenligne med kjøretøy vi ser i trafikken her hjemme, så ville nok dette enten vært en henger eller en stor lastebil med pute på slik at uoppmerksomme bilister ikke skader de som jobber hvis de treffer bilen med skiltet. Men alt trenger ikke være identisk med virkeligheten. Jeg vet at denne bilen kommer til å brukes mye i min Legoby, og den blir nok satt i arbeid så fort den blir overlevert vegvesenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar