onsdag 7. februar 2018

Scuderia Ferrari SF16-H (75879)

Dette settet inneholder 2016-utgaven av Scuderia Ferrari sin Formel 1 bil. Scuderia er Ferrari fabrikkens eget Formel-1 team.
Dette settet inneholder bilen, en fører og en start/mål grid. Det var ett instruksjonshefte i settet.


Her er alt som følger med i settet samlet på ett bilde...


På forsiden av grid'en eller pit-veggen er det en liten sjikane, og en reklame for Ferrari, ellers er det ikke mye å se.


Sett forfra ser man tydelig lysene som blinker ved start. dessverre hadde jeg vridd målflagget litt for langt, så det ikke ble synlig på bildet. Dette er trykket, og har bilde på begge sider.


På baksiden av Pit-veggen er det en arbeidsplass for en person, litt verktøy og en ekstra hjelm. Ganske fint gjennomført igrunn...


Så har vi selve bilen da, jeg måtte google bilder av bilen, og syntes faktisk Lego har fått med mange fine detaljer til tross for at bilen ikke er større. Det er litt begrenset hvor mye vinger og slikt man kan bygge på en bil av denne størrelsen, men formene er definitivt til stede på de rette stedene. Bilen er bygget både med tradisjonell ovenfra- og side-bygging for å få utseendet man er ute etter.


Her er bilen fra siden, og man kan se at den ligger ganske lavt på bakken. I virkeligheten ligger den nok enda lavere, men lavere enn dette er svært vanskelig uten å spesialdesigne nye brikker.


Selvfølgelig må vi ha med et bilde bakfra også, dette er jo slik de fleste vil se bilen i virkeligheten...


Jeg er ikke helt sikker på hvem føreren skal være. I følge Ferrari sine offisielle F-1 sider var det Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen som var førere både i 2015, 2016 og 2017, og av de to syntes jeg vel dette ligner mest på Vettel. Det er noe med skjeggstubbene og det litt skjeve smilet...
Men jeg regner med at man kan velge dette litt med hvilken hjelm man gir føreren, da de sikkert har hatt hver sin farge i utgangspunktet.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar