torsdag 1. februar 2018

Enkeltfigurer / Minifigurer del 52 - Batman serie 2 del 1

I forbindelse med Lego Batman-filmen ble det gitt ut en serie med 20 figurer. Nå har Lego kommet med seie 2, som er 20 nye figurer.
Jeg har sett filmen, men kan ikke si jeg kjenner igjen alle figurene. Antagelig vis fordi de bare har hatt svært små roller i filmen.
Mange av figurene har jo blitt figurer før, men her har de fått nye antrekk.
Det som også er nytt med denne serien, er at platene figurene står på har fått Batman-symbolet.

Først ut er Harley Quinn i et disco-antrekk hun hadde på seg en kort stund i løpet av rulleteskten på filmen. På ryggen har hun paljetter og disse glitrer virkelig. Hun har også en sølv og en gull rulleskøyte. Kan være hun får det ene eller det andre hvis hun dukker opp i dette antrekket i Legobyen min, for jeg har to figurer. Hun kommer med to forskjellige ansiktsuttrykk, og av de to liker jeg det på det øverste bildet best.


Man kan ikke bare ha en person i Disco-antrekk, så figur nummer 2 i serien er Disco-Alfred. Alfred har også fått de samme glitrende paljettene, og ettersom han er en butler, har han fått splittfrakk som også er glitrende. 


Den første Batman-figuren kommer som figur 5 i serien (jeg mangler foreløpig figur 3 og 4), og dette er en slags krysning mellom Neptun og en havfrue. Dette er kanskje en av de merkeligste Batman-figurene i serien...


En av mine absolutte favoritter i denne serien er figur nr 6 strand-Batman. Batman har kun ett ansiktuttrykk, men man trenger ikke mer nr man er på stranden. Han har med seg en slags livbøye av den typen som vi har sett badevaktene løpe med i Baywatch, og en delfin. Så kan man jo selv velge om det er en levende delfin eller et oppblåsbart badedyr, han er jo Batman så begge alternativene kan jo være troverdige.


Selv ikke på stranden får Batman være i fred, for figur nr 7 er strand-Jokeren. I serie 1 hadde vi Batman med gul badering-and rundt livet, og her kommer Jokeren med den eksakt samme modellen men i grønt.Han har også fått et kamera og en saft-is.


Dette er kanskje dne fiuren Lego har lagt mest arbeid i når man ser på kroppen. Det er så mye detaljer at det er vanskelig å oppfatte alle på et bilde. Jokeren har todelte ben i lilla og hvitt med flipflop-sko på bena. det hvite er huden hans. Så har han en kortermet Hawaii-skjorte med palmebroderier som også er utrolig flott.


Her ser vi Jokeren stå med de forskjellige ansiktene sine mot kameraet. De er ganske like, så kanskje kunne Lego gjort noe mer med det ene for å skape litt forskjell.


Batgirl er med i denne serien også, og figur 9 er strand-Batgirl. Hun har på seg en våtdrakt med utstyrsbelte,og har et flott surfebrett med Batman-logo. 


En del har kritisert ansiktet hennes, da fargen avviker litt fra hendene og kroppen. Dette er fordi at det er trykket på et mørk-lilla hode. Mens på kroppen og bena er det antagelig omvendt, der er den mørke lilla fargen trykket på en brun bakgrunn.


Batgirl har naturlig vis den klassiske hetten, men nytt her er at hestehalen hennes er mulig å ta av.


Siste figur ut i denne posten er figur nr 10 - Strand-Alfred. Alfred er jo en godt voksen herremann, og har derfor fått en badedrakt fra 50-tallet. Han er en gentleman, så han har på seg sløyfen sin selv om han går i badedrakt. Han kommer med et glass med en kirsebær i. Antagelig vis er det en drink til Batman.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar