fredag 2. februar 2018

Pølsevogn (30356)

Dette er en herlig liten pose med en flott pølsevogn. Dette er et must for en hver Legoby med respekt for seg selv.


Settet inneholder pølsevogn med roterende parasoll, en søppelkasse (så man får kastet pølsepapiret når pølsen er spist opp) og en figur.


På toppen av parasollen er det en pølse som snurrer rundt når vognen triller fremover. Jeg prøvde å legge ut en video for å vie dette, men det likte ikke bloggen så det virket dessverre ikke.


Her er den ganske enkle mekanismen som får det til å skje. Når vognen triller dytter det lille hjulet på vognen bort i tannhjulet i bunnen av stangen, og dermed snurrer pølsen på toppen rundt mens vognen kjører.


Foran på vognen har man dispensere for ketchup og sennep, og en liten glasshylle til å sette fra seg på mens man forsyner seg.


Bak dispenserne kan man se et svart felt. Dette kan enten være en grill hvor kokken varmer opp pølsene, eller lokket på en pølsekjele. Det er litt opp til den enkelte. I mine øyne er det en grill.
Lego har også passet på å få med et betjeningspanel med visere og brytere som er den klassike trykte delen man ofte har sett i brannbil-sett og lignende.


Og slik ser det ut fra selgerens side, når han går og dytter trallen foran seg i gatene.


Her har vi pølsekokken selv, med kokkehatt og -jakke, og en klype til å ta i pølsene med. En fin figur med litt sjel.


Dette er et flott lite sett, og det er alltid behov for en pølseselger i en Legoby. Dette settet kan også fint stilles ut hvis man ikke har noen by å sette det i.
Denne pølseselgeren kommer til å få mange kunder så fort han er plassert i Legobyen min, det er jeg sikker på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar