søndag 29. desember 2013

Transportfly (60021)

LEGO har kommet med et transportfly med vendbare motorer. Dette gjør at det kan ta av vertikalt (altså rett opp), noe som gjør at det kan levere varer til trange steder der normale fly må gi tapt.
Settet var ryddig og greit å bygge og inneholder 3 minifigurer, 1 hund ett transportfly, en ATV og diverse tømmerstokker og utstyr.

En ny vri, her starter vi med tilbehøret. Bakerst sees en binge som ferdig kappede tømmerstokker legges i, og foran den har man en klo som flyet kan frakte ut tømmer med, og foran der igjen to tøffe tømmermenn og hunden deres.

Flyet sett forfra med propellene nede i vanlig stilling, legg merke til at det er store propeller her.


Så har vi flyet klart for vertikal take-off, med propellene rett opp. Propellene kan også tiltes til alle stillinger i mellom disse to ytterpunktene.


Flyet sett fra siden. Som man kan se, så er det ikke voldsomt langt, men det er ganske kompakt og med store motorer ytterst på vingene.


Slik ser flyet ut bakfra, med lastrampen nede. Lasterommet er ikke voldsomt stort, men så er nok flyet beregnet på å frakte gods fra nærmeste flyplass og ut i bushen, neppe for langdistanse flyvninger.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar