onsdag 25. desember 2013

Stuntfly (60019)

I samme serie som transportflyene og lastebilen fra forrige blogginnlegg finner vi også et stuntfly. Antagelg fordi dette ikke kan operere fra en vanlig flyplass, og derfor heller bruker den litt mindre trafikerte transportflyplassen som base.
Settet består av to minifigurer, ett stuntfly og en follow-me bil.
Dette var et hyggelig bekjentskap, og det var greit å sette sammen og lett forståelige instruksjoner.

Vi starter med det obigatoriske front-bildet, og deretter et detaljbilde av piloten og så flyet med piloten på plass i cockpit.


 Så ser vi flyet sett fra siden. Her ser man virkelig at vi ikke snakker noe vanlig småfly, når man ser på den store motoren som stikker opp av flykroppen.


Follow-me bilen sett nesten forfra. Dette er en bil laget for å lose flyet fra oppstillingplassen og ut på rullebanen, og trygt tilbake igjen etter landing.


Som man kan se er ikke dette en bil bygget for comfort, mer for rene praktiske gjøremål. Bilen har også med seg praktiske ting som samband, verktøy og et lite brannslukningsapparat. De gule lysene på hver sin side av bilen kan tas av og så kan føreren bruke dem til å geleide flyet på plass på oppstillingsplassen i mørket.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar