onsdag 25. desember 2013

Bush-stasjon med fly (6444)

På Ebay fant jeg dette gamle settet med en Australsk Bush-stasjon med transportfly. Settet var et hyggelig gjensyn med Lego fra "gamledager". Det består av en bush-stasjon, et lite transportfly og 3 minifigurer. Det var greit å sette sammen, og instruksjonsheftet var oversiktlig og fint.


Her har vi et forsøk på å vise hele settet i ett bilde, men man ser jo ikke så mye detaljer.


En bush-stasjon trenger litt forskjellige fat og tønner. Legg merke til dekkene som ligger i buskaset.


En bush-stasjon ha selvfølgelig en egen vindmølle, og på vindmøllen sitter en fugl.


Utenfor bygget står de to som bemanner bush-stasjonen og jobber. Han til høyre feier og rydder, mens han til venstre er klar til å ta imot flyet som er meldt. Legg også merke til radioen de har bak seg.


Måtte ta et nærbilde av radioen...


Taket er av steinheller, i dette tilfellet er effekten oppnådd med klistremerker slik man gjerne gjorde det før spesialdeler fikk sitt inntog i LEGO.


Her ser vi bygget fra baksiden, der man kan se den røde radioen som brukes til den daglige kontakten med omverden. Og bak radioen har man selvfølgelig kaffekoppen.


Så har vi selve flyet. Dette er et lite bushfly, laget for å kunne ta av og lande på primitive rullebaner i bushen. Slik ser det ut forfra


Sett fra siden. Legg merke til de litt korte men brede vingene i forhold til moderne passasjerfly, samt den doble halen på flyet.


Så et bilde bakfra for å vise det lille lasterommet.


Og til slutt et bilde ovenfra, for å gi et litt bedre inntrykk av flyet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar