søndag 14. juli 2013

Monstertruck transport (60027)

Det at Grand Prix transporten heter 60025 og dette settet heter 60027 har fått meg til å lure på om det ikke også dukker opp et 60026 sett snart... Og mens jeg skriver dette så oppdager jeg at Brapris.no akkurat har lagt ut dette settet, et bytorg...

Men tilbake til Monstertruck transporten. Dette er nok et flott sett. Her har Lego laget en skikkelig Monstertruck, og en semitrailer til å frakte den med. Eneste som er litt synd er at hoppet ikke får noen logisk måte å transporteres på. Men dette er detaljer barn som leker ikke bryr seg med, bare gamle samlere som meg som henger seg opp i slikt...
Settet var veldig greit å bygge, og har mange dekorative klistremerker som gjør dette til et skikkelig Monstertruck-team.
Settet består av Semitreailer, monstertruck, hopp og 3 figurer.

Her er det obligatorsike bildet sett forfra, og et som viser litt mer av traileren litt ovenfra.


Nærbilde av det stilige klistremerket som er oppå trekkvognen og monstertrucken.


Tok et bilde av hoppet også, som man kan se er det ganske massivt. Men det er bare noen få brikker, så det var raskt å sette sammen.


Her er Monstertrucken på vei for å ta et hopp. Skikkelig monstertruck med store dekk og svære fjærer.


Teambilde som viser alle enhetene, samt mekaniker. Han har sin boks med verktøy stående fremst på hengeren. Utstyrsmessig er det rimelig identisk med Grand Prix verktøyet.


Showet er over, og monstertrucken er kjørt opp på hengeren slik at teamet kan reise videre til neste oppvisning...




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar