søndag 14. juli 2013

Grand Prix Transport (60025)

Lego har i år gitt ut to nye lastebiler. Den første av disse er 60025, Grand Prix Lastebil. 
Settet inkluderer en Semitrailer der hengeren har plsss til en Formel 1 bil og verktøy, samt 3 figurer.
Settet var stort sett greit å bygge, men hengeren var kanskje lagt opp litt kronglete da det tok en liten stund før man forsto hvorfor den ikke var symetrisk. Årsaken var at den ene siden skal kunne åpnes for å komme til bilen inne i hengeren.
Kan også kanskje si det er litt teit at lasterampen bak på hengeren er så kort som den er, for det er umulig å kjøre bilen ut og inn slik rampen er laget. Men dette er små detaljer som ikke kan overskygge at settet stilmessig er flott, og at det nok er en fryd å leke med for de som gjør slikt.
Morsomt å se at sponsoren til dette racerbil-teamet er Octan, som er merket som står på bensinpumper og på tankbilen som er presentert her tidligere. Teamet har også Octan sine farger, rødt, hvitt og grønt.

Begge biler sett forfra


Her er racerbilen kjørt inn i hengeren, og klar for transport til banen


Et lite nærbilde av racerbilen sett fra siden


Her ser man lastebilen fra siden, og  i forkant står racerbilføreren sammen med en av mekanikerne.


Til slutt et bilde av alt verktøyet. Dette har sitt eget rom fremst i hengeren. Her er det en verktøykasse med masse utstyr, et reservedekk og en pinne med et stoppskilt på (som skal fortelle føreren av racerbilen når han kan kjøre ut fra pit etter pitstop).


Dette settet har gjort det klart at det må bygges en motorpark utenfor Lego City. Her må man kunne få utløp for alle de forskjellige motorsportene som etterhvert har dukket opp i form av legosett...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar