onsdag 20. februar 2013

Enkeltfigurer /minifigurer del 9

Vi tar med litt fler i denne posten:

Først ut er en Romer (Serie 9), med siste nytt fra fronten...



Kanskje ikke like sexy som dama på pastillesken, men Stupedama eller svømmeren (Serie 7) er også med, og hun er tydelig vis flink da hun har en gullmedalje rundt halsen:


Klassisk Sci-Fi har nok vært inspirasjonskilden til romvesenet (serie 6). Med laservåpen og det klassike romvesen-utseendet, kan det godt være disse gutta dukker opp i fremtidige prosjekter:


Leprechon (serie 6) er også represnetert med to figurer. Disse er vel Irenes svar på norske fjøsnisser, og St. Patricks day om jeg ikke husker feil. Eneste jeg ikke liker med Lego sine små figurer, er at bena er låst i fast posisjon. Men flotte figurer er det, og i gryta har de selvfølgelig gull...


En Flamencodanserinne (serie 6) har også kommet med. Damen har skjørt slik flamencodanserinner ofte har, og dette betyr også at man får samme statiske posering som med våre grønne venner på bildet over. Men en flott dame er det likevel...


Sist ut i denne posten er en sikkelig Hippie (serie 7). Tilfeldighetene skal ha det til at det har kommet et parkeringshus/verksted i hus (sett 4207), og her er det en bil som passer perfekt til denne karen, så han vil definitivt dukke opp igjen i Lego City.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar