mandag 21. februar 2022

Arbeid med feiebil (952106)

Dette er et søtt lite sett som sikkert har fulgt med et blad eller noe lignende, for det var ikke byggeanvisning med i posen og det pleier det jo å være. Så sannsynlig vis har tegningene vært inne i bladet. Men det er jo ikke verdens mest avanserte sett, så det gikk greit å bygge uten instruksjoner.


Her ser vi den lille feiebilen i arbeid, og sett forfra. Det er greit at feiebilen ikke går så fort, for føreren har ikke noen beskyttelse mot vær og vind. 


Som man kan se fra siden, kunne ikke feiemaskinen vært noe mindre, da ville ikke hjulene klart å gå rundt. Men selv om den er liten så har den masse sjarm.


Det er kanskje litt vanskelig å se fra bildet her da lysforholdene ikke var optimale da jeg tok bildet, men Lego har klart å få plass til bremseslys/baklys. Føreren har dessverre ikke plass til et eget sete, men han har fått en bøyle som han kan hvile ryggen mot mens han kjører. Det er mulighet å montere inn et sete, men da må bøylen fjernes og da blir det rart med tomrommet bak. Så føreren får heller ta noen kaffepauser innimellom, eller gjøre mesteparten av jobben med en av de større feiemaskinene og bare gjøre den siste finpussen med denne.


Dette er vel en av de mindre kjøretøyene jeg har bygget, men som nevnt over så syntes jeg den er veldig fin og den skal helt klart få plass i Tullfors etterhvert. Kanskje kan denne brukes til å feie på fortauene eller i parkene, der de større feiebilene ikke kommer til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar