onsdag 29. april 2020

Romantisk Picnic (40236)

Dette er et sett fra 2017, men første gangen jeg så det var da jeg fikk det i samlingen min høsten 2019. Dette er et sett som antagelig vis er laget for Valentines day da det er i samme serie som settene med Thankgiving, Halloween og påske-tema.
Settet er et lykkelig par på picnic og består av to figurer, litt forskjellig mat-relatert lego og et tre.


Som vanlig er baksiden av esken veldig fin, så her er et bilde av den også. Dette er noe Lego har gjort med alle settene i denne serien.


Her ser vi alt som er med i serien stilt opp så godt det lar seg gjøre.


En av tingene man får i dette settet er en liten blomsterkasse som står på gresset. I kassen er det en stor flott blomst med to nyanser av lilla. Jeg kunne godt tenke meg å lage noen slike i blomsterbedene i Tullfors etterhvert når jeg kommer så langt.


Denne flotte lille fontenen passer jo perfekt inn i temaet for settet, med vannet som spruter opp og danner en hjerteform. Så har man det roligere vannspeilet i "fuglebadet" under. Her er det også litt fin variert beplantning.


Når man har en picnic må man jo ha noe å spise, og Lego har i dette settet tatt med to store baguetter eller sandwitcher som står på et lite bord.


Det bygget som inneholder mest klosser er dette flotte, lille treet. Det har noen fine blomster i de grønne grenene. Vi har også fått en fuglekasse, og en flott fugl som er litt for stor til å få plass i fuglekassen.


Det siste bygget i settet er gressplenen med teppet og mat og drikke. Lego har gitt oss en ananas (hode men med ananas mønster) kaker eller kjeks, to glass og en flaske, en ballong og teddy.


Det er to figurer med i settet. Begge har flott trykk både foran og bak på overkroppen. Bena er ensfargede og uten trykk.


Hun har fått et alternativt ansiktsuttrykk der hun har på seg solbriller Dette ansiktet har vi sett i flere sett i nyere tid, men det kom første gang i 2015 og hadde vært med i en 7-8 sett før det kom i dette.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar