torsdag 20. februar 2020

Skytetrening (30062)

Dette var nok et av de minste Lego Kingdsoms settene som ble gitt ut i 2010. Settet inneholder en rider, noen våpen og en leir der han øver seg på å skyte med armbrøst.


Her har ridderen akkurat vært og hentet boltene sine, slik at han kan stille seg opp og øve mer. Her ser vi alt som er med i settet.


For at blinken skal stå av seg selv har den blitt festet på en liten plate, og på denne har vi også fått et lite tre med to epler. Det hele er ganske enkelt designet og bygget, men det er både funskjonibelt og ser fint ut selv om treet ser litt underlig ut.


Bålet er bygget ganske enkelt men likevel finurlig, og bi har fått en fin måte å lage mat på.


Her ser vi ridderen i full mundur. Det er fremdeles litt merkelig at han har pilkogger på ryggen når han har armbrøst, for den skyter jo bolter og ikke piler, men det er noe vi får bære over med. Det er en stilig figur, og det er vel det viktigste.


Som vi kan se har han flott trykk både foran og bak på overkroppen, med løveriddernes symbol på brystet. Bena er uten trykk, men han har fått et svart festepunkt til de grå bena slik at det kan se ut som han har på seg et belte eller noe.


Dette er et fint lite sett å bygge, og kan være med å skape liv i et oppsett med flere sett fra serien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar