onsdag 12. februar 2020

Knights Kingdom - Vladek (5998)

Dette er en pose med en figur og utstyr. Figuren er fra Serien Knights Kingdom 2 som ble produsert fra 2004 til 2006. Denne posen ble gitt ut i 2005.
Posen inneholder en versjon av den slemme ridderen Vladek, og han er utstyrt med en hellebard, et skjold og en hjelm.


Det følger ikke med noen typisk byggetegning i denne posen, men det følger med en plakat med hva man kan få kjøpt i serien. Her finner vi de fire heltene til venstre og Vladek til høyre. Vladek var egentlig en av kongens riddere, men han var ikke fornøyd med det så han kidnappet kongen og ville overta kongeriket. Men de andre fire ridderne fant kongen og fikk befridd ham, og så dreide det seg om å beseire Vladek. Vladek ble gitt ut i fire forskjellige utgaver i serien, og dette er den enkleste av de fire utgavene. Opprinnelig kom ridderne som store figurer, da de enten styrte "roboter" eller hadde store mekaniske drakter de satt i, men bortsett fra det var dette fint kompatibelt med den vanlige ridder-Legoen.


Her ser vi Vladek stående med hellebarden og skjoldet sitt klar til kamp.


Vladek har fått et fint ansikt med en liten bart. Han har flott trykk foran på overkroppen, med et symbol som ser ut som en skorpion. Han har også fått en bukse der toppen og delen bena er festet til er rød, mens resten av bena er svarte. Vladek har ikke fått noe alternativt ansiktsuttrykk, og han har ikke trykk bak da dette ikke var vanlig fra Lego i 2005.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar