fredag 7. juli 2023

Traktor med henger (60390)

Jeg ville nok kanskje sagt at dette settet burde hete "anleggsgartner med traktor" eller noe lignende, for når jeg ser traktor tenker jeg noe til gårdsdrift og denne er jo ikke til slikt. 
Dette er et sett som er hakket over "juniors" så det er ikke voldsomt detaljert, men det er et fint lite sett. Settet inneholder en traktor med henger, noen planter (blant annet et lite grantre), en minifigur og et brunt ekorn. 


Det følger med en byggetegning i settet.


Her er figuren som følger med. Han har ett ansiktsuttrykk, en fin mørkegrønn caps en blå langermetgnser og brune selebukser med en gartnerlogo" foran på brystet. Overdelen på buksen er litt anderledes frget enn selve buksene da det brune er trykket over det blå, men det er ikke værre enn at man fint kan godta det.


Det er med et brunt ekorn, og det har fått et søtt lite ansikt med store svate øyne.


Her ser vi traktoren med hengeren tilkoblet, og som man kanskje kan se har ekornet funnet ut at det er fint å sitte på.


Bilde forfra må jo være med, så her har i det. Logoen på traktoren er den samme som anleggsgartneren har på buksene sine, og er en trykket del, så vi slipper klistremerker her.


Jeg syntes det var fint å ta med et bilde bakfra uten hengeren. Her kan vi se at traktoren har et bremselys over hengerfestet.


Her ser vi hengeren forfra. Den har ikke noe støtte på draget så den står rett opp og ned, men den er antagelig vis ikke tyngre enn at det går fint for anleggsgartneren å løfte draget for å koble på.
Hengeren har 2x2 tiles med 1 stud hver i midten, men fordi veggene er såpass tynne får man litt ekstra plass.


Her ser vi et nærblide av koblingen mellom traktoren og hengeren.


Og til slutt et bilde av hele ekvipasjen bakfra. Som man kan se er det fester bak på hengeren slik at spaden og kosten kan være lett tilgengelig.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar