tirsdag 7. juni 2022

Mobilkran (60324)

Dette settet ble sluppet i Januar 2022, og er en stor mobilkran som i settet brukes til kontruksjon av veier, men den kan jo også brukes til mye annet også. Settet inneholder en av de små, nye veiplatene, kranen og to figurer. 


Her ser man kranen fra siden. Fargevalget er fint her, og bortsett fra et par småting som vi skal komme tilbake til så er det et veldig flott sett.


Her ser vi alt som følger med linet opp...


Bilde av kranen forfra må vi jo ha med, og sett fra denne vinkelen ser den jo ikke skremmende stor ut. Den er i utgangspunktet 8 studs bred, og andre som har bygget denne og som bruker de nye veiplatene i byen sin har vist at den faktisk får greit plass på de nye veiplatene. 


Da vi hadde et bilde først med kranen nede, får vi her et bilde med kranen hevet


Sånn ser kranen ut bakfra, det er ikke voldsomt detaljert her, men helt greit.


Tok også med et bilde av førerhuset ovenfra bare for å kunne vise hele kranen.


Her har vi kranhytta og bakerste del av mobilranen.


Lego har oppgradert til en ny type snor som er mørk grå i stedet for svart, og den virker litt mer slitesterk. De har også valgt å surre tråden rundt en aksling i stedet for å gi oss en egen rull å kveile rundt. At de har brukt akkurat denne delen i stedet for en ren aksling er litt irriterende syntes jeg, for da blir det vanskeligere å snurre opp på en måte som gjør at det ser pent ut.


De to figureen i settet er en mann og en dame, og de har fått litt forskjellig utseende, samtidig som de er like nok til at man enkelt kan se at de jobber med det samme.De har flott trykk både foran og bak på overkroppen, men ensfargede ben. Begge har hvite hjelmer, men på henne er håret festet til hjelmen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar