lørdag 25. juni 2022

Dyreredningstjenestens Terrengbil (60301)

 Dette er nok et av de største 4 settene jeg har sett fra Lego. Det er i alle fall det største jeg har kjøpt.

Settet inneholder litt terreng, en stor terrengbil, en liten vannscooter, 3 figurer, en løve og en løveunge og en slange.


Det er tre byggetegninger i settet, og selv i dem er det enkelt å se at Lego har gjort det litt anderledes for 4+ enn for vanlige sett. I stedet for å liste opp hva man trenger oppe i hjørnet viser de det i en hånd.


Her er et lite oversiktsbilde over hva som er med i settet.


Her er bildet av terrengbilen. forfra. Fra denne vinkelen ser den faktisk ganske bra ut.


Så her vi sidebildet, og fra denne vinkelen er det veldig lett å se at dette er en 4+ bil. Den har riktig form, men den er for bred, for høy og for lang for å passe inn sammen med de andre tingene fra de andre settene så jeg kommer nok ikke til å bruke denne men i stedet bygge en som er litt mer passende. 


Bakfra ser den ikke så ille ut som ra siden, men fortsatt litt for massiv. Men jeg liker vinsjen.


Den minste tingen i settet er en vannjet. Dette er så liten som det er mullig å få den. Søt liten sak, men vet ikke om den egentlig passer inn.


Det er med en liten øy eller en camp-plass med et bål, et tre og en kasse med litt utstyr. Det er to små stubber man kan sitte på rundt bålet.


Her er hoved-delen av terrenget som følger med i settet. Det er en slange som klatrer på fjellveggen til venstre, og en dame med en stor kjepp med en krok for å fange den. På den andre siden av den lille elva er løvefar og løveungen. Mellom fjell-bitene er det en gangbro og her er det en lekefunksjon som gjør at man kan vippe den ut av posisjon slik at den ramler ned.


Her er slangen sett både fra siden og forfra. Den er veldig stor, men det er jo ofte slanger i villmarken. Den har et flott mønster.


Og her har vi løvene forfra og fra siden. For å være helt ærlig, er disse hovedårsaken til at jeg kjøpte settet. Løvefar har en flott mørk manke og et flott trykk i ansiktet. Ungen har også et flott ansikt, men fordi den er mindre er den jo også litt mindre detaljert. Løvene kn bukes både som en del av en afrikansk savanne, men om man skulle ønske det passer de jo også fint i en by i f.eks. en dyrepark. Men jeg har ingen store planer om å bygge noe sånt, da det er veldig plasskrevende og byen min ikke har plass. Så disse skal få leve villt på savannen.


Sist men ikke minst har vi figurene. De to mennene i settet er begge fra dyreredningstjenesten. De har hver sin uniform fra dyreredningstjenesten med forskjellig overkropp men de samme bena med lommer foran. Damen til venstre er nok ikke en de av redningstjenesten for hun er kledd helt anderledes. Kanskje er hun en eventyrer, eller kanskje ikke. Det er jo opp til den som kjøper settet og bestemme. Uansett har hun også flott trykk på overkroppen.
Ingen av figurene har alternative ansiktuttrykk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar