tirsdag 1. oktober 2019

Toys 'R' Us special edition figure pack (5004574) - Cops And Robbers

Dette er en pakke med fire figurer som ble utgitt ekslusivt for Toys 'R' Us kjeden i 2016. Dette var den fjerde av 4 pakker det året. Dette settet har fått navnet politi og røvere og inneholder to politifolk og to skurker.


Her har vi de to politifolkene. Til venstre har vi det som kanskje er en detektiv eller en etterforsker. Grunnen til at jeg mener det er at han har et forstørrelsesglass, for det er ingen andre tegn til at han er politimann. Ingen politiskilt eller stjerne-symboler. Han har flott trykk både på korpp og ben på forsiden, men ikke trykk bak.
Til høyre har vi en veldig flott kvinnelig politi-offiser, overkroppen har trykk som viser at hun har innsvingte hofter, og dette er kanskje en av de fineste politifigurene jeg har sett. Det eneste som kunne gjort den enda bedre var om Lego hadde gitt oss langt hår under hatten. Hun har flott trykk på overkroppen både på forsiden og på ryggen, men ikke trykk på bena. Hun har en litt annen brunfarge på bena enn de vanlige City-politifolkene som bruker lys jakke, men passer likevel flott inn i en enhet sammen med de andre politifolkene.


Så har vi de to skurkene i settet. Han til venstre har flott trykk både foran og bak på overkroppen og foran på bena. Han har et ansiktsuttrykk som nok prøver å si "Jeg er uskyldig, jeg kan da ikke gjøre noe galt". Han han også brukes som en vanlig person, da trykket på fangedrakten han har innenfor jakken er ganske diskret grått.
Skurken til høyre har kun trykk på overkroppen, og kun foran. Dette er en klassisk skurk, men tydelig fangedrakt og et litt skjeggete ansikt. Han har fått litt langt hår, noe som kanskje betyr at han har sittet en stund i fengsel eller at han er så ettersøkt at han ikke har mulighet til å gå til frisøren av den grunn.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar