søndag 8. juli 2012

Forsterkninger til brannvesenet (7213)

Lego brannvesenet har fått en forsterkning. Sett 7213, en kranbil med en stor rib på planet og en liten 4-hjuls ATV. Settet er ett av de jeg kjøpte i Legoland.
Greit å bygge, forståelig byggemanual, men ikke av de aller nyeste så det sto ikke hvilke biter som skulle brukes slik som på lastebilen i forrige blogpost.
4 poser, der pose 1 var båten og ATV samt figurer, pose 2 var understell og styrhus, pose 3 var overbygg og plan og pose 4 var kran og hjuloppheng.
Ferdig sammensatt er dette den største brannbilen i Lego City serien som jeg kjenner til så langt. Så vidt jeg vet er brannbilen som har mobilt kommandosenter og ATV til skogsbrannvesenet større, men den er jo egentlig en del av en annen serie. Men i realiteten vil vel alle ressursene brukes sammen.

Kona har satt sammen 6 samlefigurer fra serie 7, disse ble også kjøpt i Legoland. 2 rødhetter med kurv, Evil Knevil (eller en annen kjent bil/motorsykkel daredevil), Neptun, 1 skummel cyborg og 1 brud var resultatet av de 6 posene. Disse figurene kommer det bilde av i en egen post senere.

Oversiktsbilde av det som følger med i settet


Det sedvanlige bildet forfra... Jeg syntes denne bilen ser skikkelig tøff ut fra denne vinkelen.

Sett ovenfra

 Båten er i ferd med å heises av

Måtte jo ta bilde av ATVen sett forfra også


ATV sett fra siden




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar