torsdag 7. juni 2018

Become My City Hero (40302)

Dette er et sett jeg har gått og lurt på å kjøpe lenge, og egentlig ikke blitt helt klok på. Men da jeg var hos Brikkebutikken sist så måtte jeg bare slå til.
Settet inneholder en hel rekke små ting som kan brukes til å leke med, i tillegg til en politimann (City helten) og hunden hans.


Settet inneholder en plakat som også kan brukes som lekematte. På den ene siden er det masse actionbilder tatt med ting fra settet der det står på lekematten (bortsett fra ett bilde der de ser på en plakat med bjørnespor, for denne plakaten følger ikke med).
Den andre siden er rett og slett litt terreng som man kan sette Legoen på og bruke til enten å leke eller ta action-bilder. Her har man blant annet en elv som renner stri og vill tvers gjennom arket.


Syntes jeg måtte ta med dette bildet som viser vår helt der han kikker på fotografen gjennom forstørrelsesglasset. Kanskje har han sett spor etter skurkene...


Helten vår har fått en flott politiuniform, med masse praktiske lommer til å oppbevare ting i. Han har også fått store lommer foran på buksene. Ansiktet har fått en liten skrape, men han smiler likevel tappert mens han jobber. Det er ikke alternativt ansikt på denne figuren, da dette ikke ville blitt skjult av hatten hans.


Her er det første skjulestedet der skurkene har gjemt unna deler av byttet de har ranet til seg. Oppå steinene har de lagt fire store trestokker, og disse ligger løst oppå og kan brukes til andre ting også.


Her er stokkene fjernet, og busken som skjuler åpningen er tatt til side slik at man kan se det som skjules. En gullbarre og en seddelbunke, men her er det plass til mer verdier.


Dette er kanskje det dårligste hjemmestedet i settet, bare en stein med litt buskas oppå, og så er en gullbarre lagt under buskaset. Jeg ville nok heller lagt gullbarren sammen med byttet fra forrige bilde.


Dette skjulestedet er akkurat som det forrige best skjult ovenfra, men det gir likevel litt mer beskyttelse rundt også. I tillegg er det en orm/slange som bor her, slik at hvis man vil komme til skatten så må man lure vekk den først, eller vente til den er borte.


Og her er busken dratt til side for å vise hva som er gjemt unna. I dette tilfellet er det bare en seddelbunke og ryggsekk til å bære i.


Dette ser kanskje litt merkelig ut, men på bilder lenger ned gir det mye mer mening. Dette er selve flåte-delen av en tømmerflåte, med en klips der politimannen kan feste forstørrelsesglasset så det ikke blir borte, og en primitiv styremekanisme for å få flåten til å gå dit man vil.


Her har jeg festet på de fire løse tømmerstokkene som lå oppå det ene skjulestedet lenger opp i posten, og vips er det en fiks ferdig tømmerflåte som kan brukes for å komme seg nedover den strie elven. Enten kan man reise et stykke nedover, eller man kan bare bruke den for å komme seg over til den andre siden om man heller ønsker det.


Dette var et veldig greit lite sett å bygge. Det var en felles byggetegning for alle tingene som skulle bygges, men det var like vel veldig ryddig og greit. 
Lekematten er kjempeflott, og vil nok bli enklere å bruke til lek hvis den legge i press en stund, da den har vært brettet sammen oppe i posen slik at den ikke er hel flat når den brettes ut.

Jeg syntes Lego burde lage flere slike sett, da det gir mange muligheter til lek og fotomuligheter som man ellers ikke ville fått. Plakaten er også veldig fin, og kan f.eks rammes inn og henges på et barnerom eller Legorom (for oss som har det).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar