tirsdag 12. juni 2018

Arktisk Propellscooter (60190)

Dette settet er et av de minste i den nye Polarforskning-serien. Denne passer utmerket sammen med de settene som kom i samme serie i 2014, og de utfyller hverandre bra selv om disse personene som har kommet i år har litt andre klær. Men dette kan jo være fordi at de som er med i settene som ble sluppet nå i Juni 2018 er sivile forskere, mens de som var med i 2014 egentlig er kystvakt (for eksempel). Bare fantasien setter grenser. 
Dette settet inneholder en figur og ett kjøretøy, og "selvfølgelig" er det da kun en byggetegning i dette settet.


Det første jeg la merke til med denne figuren var at han så litt sur ut. Men når jeg ser på bildet på boksen over, så kan det jo være at propellscooteren har havarert, og at han må gå ganske langt på truger for å komme tilbake til basen. Eller kanskje er han bare veldig konsentrert om jobben sin.


Flott trykk på overkroppen bak også. Det er ikke noe alternativt ansikt.


Her har vi scooteren forfra. Det er gledelig å se at merke i fronten er trykket og ikke et klistremerke.


Fra denne siden kan man se at Lego har tenkt på at det ikke alltid er lett å bevege seg i snø. Når føreren skal utenfor kjøretøyet kan han derfor ta på seg trugene som han har festet til scooteren under kjøring.


På den andre siden av scooteren er det festet to oransje lys som kan settes ut når scooteren er parkert i felt, slik at folk som kjører i samme område kan oppdage den og unngå å kjøre på den i dårlig vær. De kan også brukes for å tiltrekke seg hjelp hvis scooteren havarerer.


Bak sitter den store propellen som driver scooteren fremover. Dette er den samme propellen som er på fly, så den bør gi god fart.


Tok med et nærbilde som viser hvordan trugene er festet, samt kartet som føreren har med. Dette skal egentlig ikke være festet der, men jeg gjorde det bare så det ikke skulle bli borte.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar