søndag 24. november 2013

Campingbil (7639)

Hvis man skal ut i skog og mark, kan campingbil være et fint fremkomstmiddel. Dette settet inneholder to figurer, en campingbil med praktiske løsninger, og på taket har man både sykkel og surfbrett.

Her har vi bilen sett forfra, dette bildet må jo alltid være med...

Så har vi bilen sett fra siden. Her ser man også at både sykkel og brett har fått plass på taket. Som på bobiler flest, er taket forhøyet slik at man får en sovealkove der oppe.


Måtte ta med dette bildet av hekken på bilen. Her ser man stigen for å komme opp på taket til utstyret som er lagret der. Men det mest finurlige, er faktisk lyset. Dette er plassert slik at det fungerer som en lås slik at man kan ta det av, dele bilen i to og leke inne i bilen.


Her ser man bilen bakfra når den er delt, masse plass til å leke. Her ser man også at Lego har tenkt på innhold i bilen. Her er det plass både til kjøkkenutstyr og til tv (på bakveggen til venstre i bildet).


Liten detalj av interiøret, der fruen sitter og drikker en kopp kaffe.Bak henne står grillen klar til å settes ut på egnet sted på en rasteplass hvis de blir sultne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar