tirsdag 13. august 2013

Oppgjør (Showdown) i Colby City (79109)

Settet består av et sheriffkontor, en bank, en tralle, en busk, 2 banditter, sheriffen, Tonto og The Lone Ranger. Settet var fint å bygge, og det dukket opp noen fancy detaljer underveis.
Her har Lego tenkt på lek, da det er ting som kan gjøres både med fengselet som er på siden av sheriffkontoret og inne i banken som er lagt opp mot lekende. Hva det er kommer vi tilbake til etterhvert som vi kommer til bildene av disse detaljene.

Vi starter med et bilde av hele settet:


Så plutselig at jeg ikke hadde lagt ut noe bilde av helten selv, så her har vi to bilder av The Lone Ranger. Det varierer litt fra sett til sett om han har skinnende blanke eller litt mørkere revolvere, ellers er det samme minifiguren som er brukt i alle sett.


Håndtrallen har penger og en glassflaske, og her er det også plass til mere verdisaker, våpen eller lignende om man skulle ønske det.


Her er et eget bilde av buskveksten. Denne er tørr og litt brun, da det er et ugjestmildt område byen ligger i...


Her har vi banken. Dette er et "skall" da det er to vegger og ikke noe mer. Men setter man bygningene slik at man leker foran dem så legger man jo ikke merke til dette.


Et nærbilde av bankraneren som akkurat har forsynt seg med en sekk penger. Legg også merke til det fortauet som er utenfor, dette er også bygget på samme måte rundt sheriffkontoret.


Det er ikke så lett å se på dette bildet, men taklampen som skimtes øverst, kan trykkes ned så den ramler i hodet på en person som står på innsiden av døren. Banken har en skranke, slik gamle banker gjerne hadde, og en stor safe. Safen kan også sprenges fra utsiden, slik at ranerne kan stjele de verdiene som er på innsiden av safen.


Her har vi et nærbilde av den barske sheriffen som skal oppretthode lov og orden i Colby City.


Sheriffkontoret sett forfra. Til høyre i bildet ser man fengselet. Her står en av skurkene klar til å sprenge veggen slik at fangene kan flykte.


Den høye fronten oppå taket på sheriffkontoret kan vippes ned, og da kommer en kanon frem. Tonto betjener denne. Det er jo ikke veldig saklig med en kanon oppå et tak, og i alle fall ikke i det ville vesten, men det er sikkert helt logisk hvis man har sett filmen. Litt kult er det jo uansett...


Nederst til venstre  ser man tydelig mekanismen for å sprenge fengselet. Ved å klemme inn denne stangen, sprenger man ut frontveggen av fengselet slik at fangene kan rømme.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar