onsdag 19. juni 2024

Enkeltfigurer / Minifigurer del 79 - CMF Serie 26 (2 av 2)

Da var vi kommer til de siste 6 figurene i CMF serie 26. De første 6 finner du presentert her.

Figur nummer 7 er en jeg ikke er helt sikker på hva skal forestille. Er det en alien med en slags puste-anordning på hodet? eller er det noen som har kledd seg ut som en "grønn mann" og satt en UFO på skuldrene? En sjekk på Bricklink sier at det er det siste som er korrekt.
Men selv om jeg ikke helt forsto dette uten hjelp så har Lego gitt oss en veldig flott figur. Kroppen ser ut som verdensrommet, med stjerner foran og bak og planet som nok skal være jorden på ryggen.
Det grønne ansiktet er en morsom vri.
 

Legg merke til hvordan kroppen matcher basen. Denne basen er laget for alle figurene i denne serien, men har ikke væt brukt tidligere.


Så har vi en ny figur som refererer til en tidligere serie fra Lego, dette er Ice Planet. Dette er en helt ny figur, men det kan virke som den skal spille på denne serien som kom rundt 1993-1994 da fargen på visiret og på våpenet/sagen har den oransje fargen disse figurene hadde. Dette er en ganske moderne figur med flott trykk, og skulderbeskyttelse som gjør at alt ser nyere ut enn figurene fra 90-tallet.
Hun har også fått en makker i form av en hvit robot-pingvin som er ganske så stilig. Denne har fått flott trykk på forsiden, men ikke trykk bak.


Her har Lego også gjort noe de gjerne kan gjøre oftere, og gitt oss muligheten til å vise figuren med eller uten hjelm. Når hjelmen er av har vi fått med et knall rødt hår. Når vi tar av hjelmen ser vi tydelig at dette er en dame, og hun har fått to flotte ansiktsuttrykk.


Som vi kan se er det trykk på overkroppen rundt hele figuren, og på ryggen er det muligheter til å feste noe både på henne og på robot-pingvinen.


På siden av skulderbeskyttelsen har hun fått en logo.


Figur nummer 9 er en klassisk robot, og dette er i følge beskrivelsen en butler. Den har fått flott trykk på overkroppen, og bena er et helt nytt design som vi får for første gang her. Den grønne "hjelmen" er også ny. Roboten minner meg litt om den som opptrer i serien "Lost in Space"


Litt vanskelig å se fra bildet kanskje, men armene er tofarget og i albueleddet er det et trykk av en skrue eller bolt.


Her ser vi trykket på baksiden, og som vi kan se er det ganske detaljert.


Her ser vi figuren uten hjelmen for å kunne se trykket på ansiktet. Som den medisinske droiden tidligere er det ikke to ansiktuttrykk, men en tydelig forside og en bakside. 


Den neste figuren er nok den jeg liker minst i serien. Dette er en alien som kalles Beetlezoid på Engelsk. Den har veldig flott trykk både på overkropp og ben. Hodet og vingene har også flott trykk, men de er formet på en sånn måte at jeg ikke liker dem noe særlig. Både hode og vinger er støpt som en hel del (men hver for seg). Beetlezoid har fått en plante som tilbehør.


Figur nr 11er en personifisering av Orion. Orion er jo et stjernebilde på himmelen, og selve stjernetegnet er avbildet på skjoldet.
Figuren har en slags rustning av ganske skinnende sølv, og både armer, ben, hode og hår er laget av en slags gjennomsiktig blå farge.  Det er ikke den første figuren Lego har laget med gjennomsiktig plast, men jeg er ganske sikker på at dette er den første figuren med akkurat denne fargen. Blåfargen har lyse biter i seg, slik at det gir inntrykk av at selve figuren er universet.


Det er litt trykk på ryggen også, men kun på overkroppen. Men det er egentlig nok, da det matcher fronten.


Siste figur ut for denne gang er en ny utgave av Blacktron som Lego gav ut fra 1987 til 1992 i 2 serier. Den har fått et mer moderne uttrykk, og blir presentert her som en mutant. Antagelig har han vært utsatt for noe kjemisk som har mutert ham fordi drakten hans ikke har vært helt tett. Det er flott trykk på overkropp (foran og bak) og foran på bena.


En av de mest interessante tingene med denne figuren er at han har fått en ekstra arm på den delen som er mutert. Disse henger sammen i skulderen.
Lego har også gitt oss delte ben, der det ene er den klassiske Blacktron-drakten i en mer moderne design, mens det andre benet er mutert til en alien.


Slik ser figuren ut fra baksiden. Som vi kan se er det ikke noe alternativt ansiktsuttrykk her, på grunn av det spesielle håret.


Den andre siden har ikke noe trykk, men her har vi fått den klassiske svarte Blacktron armen. 


Da var vi gjennom serie26, og må vente noen måneder til neste serie, jeg har ikke sett noen release dato for denne enda. Det er mange spekulasjoner om hva som vil komme, en av dem er en Dungeons & Dragons serie som mange spådde at vi ville få denne gangen men så fikk vi space i stedet. Vi får vente i spenning og se hva som kommer...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar