mandag 9. desember 2019

Forfølgelse i Ninjago by (70607)

Dette er et søtt lite sett fra Ninjago filmen. Det heter Forfølgelse i Ninjago by, og inneholder en bod som selger fisk og frukt,en poiti-tuk tuk, noen asiatiske lykter, og 5 figurer.


De fem figurene er fra venstre: En skurk fra Hai-hæren, Politioffiser Toque, Ham, Nya og Lloyd Garmadon. Alle har fllott trykk foran på overkroppen, og bortsett fra politimannen har alle også trykk foran på bena.


Her har vi dem i samme rekkefølge sett bakfra. Alle har litt trykk på ryggen, men Ham har veldig diskret trykk som kanskje er litt vanskelig å se på bildet.


Nya og Lloyd har også alternative ansiktsuttrykk.


Kjøretøyet i settet er en tuk tuk. Denne tilhører poltiet, og har derfor fått sirener og lys. Eneste jeg syntes er litt rart med den er at den har bllått lys på venstre side (sett forfra) i front og på den andre siden på taket. Jeg ville trodd at den burde hatt samme farge i front og på taket slik Amerikanske politibiler har.


Det er god plass til to figurer inne i Tuk tuk'en, og på seteryggen til føreren kan man feste et par håndjern slik at politimannen kan ha to sett tilgjengelig. Som alle tuk tuk'er har den ett hjul på midten foran, og to hjul bak.


Den har til og med fått politiskilt bak, slik at man skal se at man liger bak politiet selv om ikke sirener og lys er på. Det kan jo være greit, for det er ikke vanlig at politiet bruker slike kjøretøy.


Her har vi "kiosken". Den selger både fisk, kirsebær og epler.  Dette er et enkelt men ganske fint lite bygg, og kan også stå i en vanlig by om man ønsker det. Det eneste som vil skille seg litt ut er skiltene som jo er skrevet i den rare tegnstilen som Ninjago er kjent for.


Og slik ser det ut når man setter frem strømledningen som har kinesiske lykter hengende fra seg, og skilt hengende på lyktestolpene. Man får umiddelbart litt Chinatown-følelse.


Dette er et litt merkelig men flott lite sett. Det er et sett man kan ha flere av for å få mer lyktestolper og ledninger med lykter. Jeg kommer nok til å snu taket på tuk tuk'en slik at like lys kommer på samme side, men ellers har jeg ikke tenkt å endre så mye. Hvis vi kommer så langt som til å lage en liten Ninjago-by i fremtiden skal nok alt stå der men enn så lenge kan det godt være at ting herfra dukker opp i Tullfors. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar